Servicii Foto Video

Contact

Contactează-ne

Bună! Numele meu este Constantin si sunt administratorul acestui site. Mă puteți contacte în legătură cu orice eveniment pe care îl planificați, iar echipa fotostil vă va pune la dispoziție echipament de ultimă oră. La moment noi ne aflăm în Chișinău dar ne putem deplasa pe tot teritoriul țării pentru filmarea și fotografierea evenimentului dvs.

 
Send us a Message
Your Name
 
E-Mail Address
 
Website
 
Your Comment
 
Contact-image

Get in Touch

Echipamentul pe care îl punem la dispoziție este unul care face față concurenței de pe piață. Lucrăm cu stabilizatoare de imagine precum trepied și flycam datorită cărora sporesc semnificativ calitatea. De asemenea lumini ezterne atît pentru video (led) cît și pentru foto (bliț extern și softbox), și pentru o înregistrare cît mai calitativă a sunetului folosim microfon extern! Astfel ca serviciile foto si video pe care le oferim sa fie de cea mai inalta calitate

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

0 79 20 62 78

0 69 20 62 78

Servicii Foto-Video

servicii foto video in chisinau moldova

Venim în întampinarea celor care doresc o amintire vie şi placută a celor mai frumoase momente din viaţa lor. Echipa fotostil.md va pune la dispozitie echipament profesionist, astfel ca filmarea si fotografierea la evenimentele din viata dvs. devine nu numai un lucru util ci si placut!!! 

Date de contact

Pentru comandarea serviciilor foto-video ne puteți scrie pe E-mail sau ne puteți suna:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+ 373 69 20 62 78

Abonare

Rămîi informat cu ultimele nputăți din domeniul serviciilor foto și video